Samen om Tafel, werkt dat voor jou?

Ieder afscheid is anders. Ook jouw situatie is uniek. Toch zijn er verrassend veel overeenkomsten in het gedrag en in de communicatie van mensen als het om relaties gaat.

Juist die overeenkomsten gebruikt Lida Zoelman om jou en je (ex-)partner of werkgever te helpen goed afscheid van elkaar te nemen. Misschien herken je jezelf in een van de uitspraken hieronder.

Wil je zelf een bericht schrijven? Klik dan op de paarse button. Dit kan ook anoniem.

Nog steeds samen ouders

Fijn dat wij door de goeie gespreken nog steeds als ouders onze kinderen samen mogen zien opgroeien!... lees verder »

Rustige gemoedelijke sfeer

In alle rust in een gemoedelijke rustige sfeer alles bespreekbaar kunnen maken, zodat we alles goed hebben kunnen regelen.... lees verder »

Echtpaar uit Siddeburen

Na een aantal gesprekken kwamen wij er toch achter dat wij beiden verantwoordelijk waren voor het stranden van ons huwelijk... lees verder »

Prima bijgestaan

Niet alleen tijdens de echtscheiding ook erna zijn we prima bijgestaan. Dank aan Lida... lees verder »

Een vrouw uit Ter Apel

Toen hij zei, dat hij het juist fijn zou vinden als ik zelf een baan ging zoeken, verdwenen die donkere wolken en kwam de zon tevoorschijn. Mijn toeko... lees verder »

Een werkneemster uit Pekela

Mijn werkgever heeft mij nooit laten weten dat hij mijn creativiteit zo waardeert in mijn werk. Als hij dat een keer had gezegd, had ik waarschijnlijk... lees verder »

Een vader uit Stadskanaal

Mijn kinderen hadden nog nooit zelf de kans gekregen te vertellen wat zíj graag wilden. Daarna was een oplossing voor het vakantieprobleem ineens hee... lees verder »

Meisje van 9 uit Scheemda

Scheiden is als een appel verdelen, de helft ben je kwijt, de andere helft hou je zelf.... lees verder »

Een heer uit Winschoten

Toen mijn vrouw vertelde dat zij óók al maanden twijfelde over onze liefde, werd het voor mij veel makkelijker te vertellen wat mij dwars zat.... lees verder »

Een moeder uit Veendam

Het raakt mij echt, als mijn ex ineens vraagt of het voor mij handig is, als hij met de kinderen naar het Sinterklaasfeest op school gaat. Vanaf dat m... lees verder »

« < 1 2
samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zit... lees verder »

samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zit... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.