samenvoordejongeren

samenvoordejongeren

samenvoordejongeren Samen om Tafel mediation & advies
Lida Zoelman - Samen om Tafel mediation & advies

Geschreven door:
, 23 februari 2021

Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren

Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zitten als jongere, kun je op de website kosteloos je eigen coach kiezen. Bij jou in de buurt of verder weg. Dit maakt niet uit.

Jongeren willen niet graag over de crisis praten. Het is een zwaar beladen onderwerp en het brengt veel negatieve gevoelens met zich mee. Ik merk aan anderen, maar ook zeker aan mezelf, dat we het liever wegstoppen dan dat we met iemand over corona praten en wat voor gevolgen het nou daadwerkelijk voor ons heeft. Ons leven is 180 graden gedraaid. Waar we vorig jaar nog dagelijks op de Universiteit rondliepen en elke avond met elkaar samen aten, wekelijks op het terras zaten, met elkaar sportten en op grootschalige feestjes en festivals stonden, zo spenderen we nu dagen achter ons laptop of telefoon, voelen we ons vaak eenzaam en hebben sommige van ons zelf last van depressieve klachten. Geloof me als ik zeg dat de mentale gezondheid van jongeren in gevaar is. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de financiële zorgen van veel studenten om mij heen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zitten als jongere, kun je op de website... lees verder »

Percentage alimentatie indexering 2021 - Samen om Tafel mediation & advies

Percentage alimentatie indexering 2021

24 oktober 2020 - Meestal wijzigen per jaar de inkomsten. Daar staat tegenover dat het leven ook duurder wordt. Om die reden worden dan ook (meestal) jaarlijks de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.