Samen om Tafel, werkt dat voor jou?

Ieder afscheid is anders. Ook jouw situatie is uniek. Toch zijn er verrassend veel overeenkomsten in het gedrag en in de communicatie van mensen als het om relaties gaat.

Juist die overeenkomsten gebruikt Lida Zoelman om jou en je (ex-)partner of werkgever te helpen goed afscheid van elkaar te nemen. Misschien herken je jezelf in een van de uitspraken hieronder.

Wil je zelf een bericht schrijven? Klik dan op de paarse button. Dit kan ook anoniem.

1 2 > »

LOS

We zijn snel en deskundig begeleid bij onze scheiding. Dit maakt dat we ieder voor zich na een 20 jaar durende relatie weer goed verder kunnen. Dat... lees verder »

Ouders uit Wezeperbrug

Heel deskundig, en professioneel en met een goede persoonlijke benadering door de mediator dit traject... lees verder »

Goed geregeld

Lida heeft ons goed begeleid, daardoor zijn wij in staat het ouderschap nog steeds samen vorm te geven.... lees verder »

Samen ouders, nog steeds!

Fijn, dat we door de zorgvuldige gesprekken samen ouders kunnen blijven voor onze... lees verder »

Dank,Dank

Dank voor je lichte en toch krachtige niet belastende stijl waarmee je in oprechte belangstelling je deskundigheid weet in te... lees verder »

Het heeft me goed gedaan

De rust die Lida uitstraalt heeft mij/ons heel goed gedaan. Heel hartelijk bedankt voor al je hulp Lida,heeft me zeer goed... lees verder »

Vertrouwen

Fijn om gezamenlijk even te praten over de scheiding van onze ouders. Wij maken ons er niet druk om. Onze ouders denken heus goed na hoe ze alles... lees verder »

Fijn gesprek

Een hartelijk ontvangst en een fijn gesprek. Ik zag er erg tegenop, maar het proces van scheiden wordt met meer vertrouwen tegemoet... lees verder »

Gemoedelijke ambiance in prachtige omgeving

We hebben op ontspannen wijze onder leiding van Lida het ouderschap na de scheiding weer vorm kunnen geven. Dank... lees verder »

In goede handen

Blij dat ik afscheid van mijn relatie mocht nemen in bijzijn van Lida als mediator. Door haar inzicht en wijze woorden kan ik weer... lees verder »

1 2 > »
samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zitten als jongere, kun je op de website... lees verder »

Percentage alimentatie indexering 2021 - Samen om Tafel mediation & advies

Percentage alimentatie indexering 2021

24 oktober 2020 - Meestal wijzigen per jaar de inkomsten. Daar staat tegenover dat het leven ook duurder wordt. Om die reden worden dan ook (meestal) jaarlijks de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.