Even voorstellen: Lida Zoelman

Even voorstellen: Lida Zoelman - Samen om Tafel mediation & advies

Wat kan Lida Zoelman voor jullie betekenen
Als mediator zal Lida Zoelman jullie niet alleen juridisch begeleiden, er is vooral juist veel aandacht voor de emotionele en praktische kant van een scheiding. Zorgdragen voor elkaar is belangrijk, zelfs al voelt het alsof jullie nu recht tegenover elkaar staan.

De inzet van Samen Om Tafel is om de scheiding zo harmonieus en zo goed mogelijk te laten verlopen. Iets dat ook erg belangrijk is voor kinderen, wanneer deze met een scheiding te maken krijgen. Samen Om Tafel is er ook voor hun. Hun stem wordt ook gehoord tijdens het echtscheidingsproces. Het belang van de kinderen staat dan voorop. Lida zorgt er samen met jullie voor dat zij niet nog meer belast worden met alles wat er bij een scheiding komt kijken. Het is voor hun al moeilijk genoeg om hun weg hierin te vinden. Extra ruzie en juridisch getouwtrek is niet waar zij op zitten te wachten.

Geregistreerd door MfN
Lida Zoelman is geregistreerd door het MfN als mediator en volgde een opleiding bij het Expertisecentrum ConflictManagement. Hier volgde zij ook een specialisatie als family mediator. Daarnaast is zij ook opgeleid tot KIES-Coach en is zij Kindbehartiger en is zij SKJ geregistreerd Wanneer kinderen last hebben voor, tijdens of na de scheiding heb ik hier de mogelijkheid via het CJG of huisarts in het kader van jeugdhulpverlening een vergoeding via het RIGG te verkrijgen. Verder werkt zij nauw samen met een advocaat, een financieeldeskundige en de plaatselijke notaris.

Samen om Tafel is aangesloten bij de rechtbank en legt alle afspraken vast in een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant volgens de juridische normen. Mediation is in overleg en op verschillende tijden en locaties mogelijk in Groningen.

Lida Zoelman:"Ik ben er speciaal om jullie te helpen met het maken van goede afspraken over alles wat met de scheiding te maken heeft, maar ook over het maken van de juiste afspraken over de kinderen. Want jullie kinderen willen niets liever dan dat jullie, ook na de scheiding, hun toegewijde ouders blijven. Als ouders in scheiding kun je veel doen om je kinderen de nieuwe situatie te laten accepteren. Dat doe je door, in samenspraak met de kinderen, goede afspraken te maken."

samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zitten als jongere, kun je op de website... lees verder »

Percentage alimentatie indexering 2021 - Samen om Tafel mediation & advies

Percentage alimentatie indexering 2021

24 oktober 2020 - Meestal wijzigen per jaar de inkomsten. Daar staat tegenover dat het leven ook duurder wordt. Om die reden worden dan ook (meestal) jaarlijks de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.