Een palet aan zorg, zodat u kunt combineren

Paletzorg gecertificeerd

Paletzorg gecertificeerd - Samen om Tafel mediation & advies

Paletzorg is een samenwerkingsverband van zo’n 70 zelfstandige kleinschalige zorgondernemingen en gerelateerde dienstverleners in Noord-Nederland. We verlenen persoonlijke zorg, begeleiding, hulp en coaching aan kinderen, pubers, volwassenen en ouderen die door fysieke, psychische en/of psychiatrische problematiek problemen ondervinden in hun ontwikkeling of anderszins zorg of hulp nodig hebben.

Achter de initiële diagnose schuilt vaak een complexere zorgvraag. Het is van belang om de omgeving bij het hulpverleningsproces te betrekken. Wij geloven dat een veelzijdige en brede aanpak door een multidisciplinaire groep hierbij de juiste aanpak is. Paletzorg is zo'n groep en staat voor deze manier van werken.

Meer informatie op: https://paletzorg.org/

samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zitten als jongere, kun je op de website... lees verder »

Percentage alimentatie indexering 2021 - Samen om Tafel mediation & advies

Percentage alimentatie indexering 2021

24 oktober 2020 - Meestal wijzigen per jaar de inkomsten. Daar staat tegenover dat het leven ook duurder wordt. Om die reden worden dan ook (meestal) jaarlijks de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.