Een palet aan zorg, zodat u kunt combineren

Paletzorg gecertificeerd

Paletzorg gecertificeerd - Samen om Tafel mediation & advies

Paletzorg is een samenwerkingsverband van zo’n 70 zelfstandige kleinschalige zorgondernemingen en gerelateerde dienstverleners in Noord-Nederland. We verlenen persoonlijke zorg, begeleiding, hulp en coaching aan kinderen, pubers, volwassenen en ouderen die door fysieke, psychische en/of psychiatrische problematiek problemen ondervinden in hun ontwikkeling of anderszins zorg of hulp nodig hebben.

Achter de initiële diagnose schuilt vaak een complexere zorgvraag. Het is van belang om de omgeving bij het hulpverleningsproces te betrekken. Wij geloven dat een veelzijdige en brede aanpak door een multidisciplinaire groep hierbij de juiste aanpak is. Paletzorg is zo'n groep en staat voor deze manier van werken.

Meer informatie op: https://paletzorg.org/

Scheiden? vergeet de notaris niet! - Samen om Tafel mediation & advies

Scheiden? vergeet de notaris niet!

5 februari 2020 - Bij het maken van afspraken rond een scheiding hebben ex-partners veel aan hun hoofd. Op notariskantoren komen we vaak tegen dat men iets is vergeten, en dat is de... lees verder »

Co-ouderschap - Samen om Tafel mediation & advies

Co-ouderschap

16 januari 2019 - Permanent pendelen tussen twee ouders, wat doet dat met kinderen? Tot voor kort ging het zo: kinderen bleven na een scheiding bij hun moeder wonen. Met vaders was... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.