Event Kind en Scheiding in Assen

Event Kind en Scheiding in Assen

Event Kind en Scheiding in Assen Samen om Tafel mediation & advies
Lida Zoelman - Samen om Tafel mediation & advies

Geschreven door:
, 17 oktober 2015

ASSEN – Eind oktober is in de Nieuwe Kolk het gratis event Kind en Scheiding.

De Kind & Scheiding informatiedagen op 28 t/m 31 oktober is een initiatief van Lida Zoelman en Marjolein Bruinenberg (beiden mediator, KIES-coach en Kindbehartiger) en wordt in samenwerking met de Bibliotheek Assen georganiseerd.

Het percentage huwelijken dat strandt is de afgelopen 10 jaar sterk toegenomen tot bijna 40 procent. Bij een voorgenomen scheiding, maar ook na een scheiding zijn er veel vragen. Op financieel, juridisch en emotioneel vlak. En als er ook kinderen bij betrokken zijn, is het mogelijk dat het aantal vragen extra groot is.

Tijdens de Kind & Scheiding informatiedagen in Bibliotheek Assen krijgt de bezoeker op toegankelijke wijze informatie. Of het nu is omdat er een voornemen tot echtscheiding is, een scheiding kort of al langer achter de rug is, er in familie- of vriendenkring een echtscheiding meegemaakt wordt of voor de professioneel betrokkenen: iedereen is welkom. Ook voor kinderen en jongeren is er een programma.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

samenvoordejongeren - Samen om Tafel mediation & advies

samenvoordejongeren

23 februari 2021 - Corona als een stille ramp onder jongeren....Wij willen er zijn. gewoon door naar jou te luisteren Wanneer je door de Corona het allemaal even niet meer ziet zitten als jongere, kun je op de website... lees verder »

Percentage alimentatie indexering 2021 - Samen om Tafel mediation & advies

Percentage alimentatie indexering 2021

24 oktober 2020 - Meestal wijzigen per jaar de inkomsten. Daar staat tegenover dat het leven ook duurder wordt. Om die reden worden dan ook (meestal) jaarlijks de alimentatiebedragen voor kinderalimentatie en... lees verder »

KIES - Samen om Tafel mediation & advies
Rigg - Samen om Tafel mediation & advies
Kindbehartiger - Samen om Tafel mediation & advies
MfN-registermediator - Samen om Tafel mediation & advies
Paletzorg - Samen om Tafel mediation & advies
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.